Depozitare

Deseurile colectate pot fi electrice, electronice si electrocasnice provenite prin defectarea acestora in timpul activitatii curente, invechite sau uzate, precum si din  cadrul firmelor in care echipamentele sunt returnate de clienti.

Depozitarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice vechi sau uzate se realizeaza pe categorii de clase diferite. Se depoziteaza deseuri periculoase supuse unui regim special de transport in conditii de maxima siguranta pentru protejarea mediului inconjurator: deseuri chimice (consumabile provenite din spitale, clinici medicale), produse fitofarmaceutice, deseuri petroliere (emulsii), lacuri, vopsele, deseuri din utilizarea latexului, materiale plastice, aparate electrocasnice, deseuri menajere.

Compania noastra, TRIOD STAR dispune de un spatiu de circa 5000 mp special amenajat pentru depozitarea eficienta a deseurilor in Constanta. Depozitarea deseurilor se realizeaza imediat dupa transportul acestora de la domiciliul sau societatea clientilor de catre personalul calificat prin descarcarea organizata a reziduurilor.  Sistemul nostru de depozitare este cel mai des folosit pentru ca dispune de masuri speciale pentru a asigura protectia mediului inconjurator. Deseurile toxice sunt depozitate controlat in spatii special amenajate fara risc de infestare.

Deseurilor electrice, electronice si electrocasnice vechi sau uzate pot fi depozitate numai daca se respecta in totalitate prevederile Hotararii 1037/2010.