Companie

CINE SUNTEM?


TRIOD STAR a fost fondat in anul 2003 in Constanta, cu specializare in colectarea si reciclarea deseurilor provenite din echipamente electrice, electronice si electrocasnice DEEE. Compania este autorizata prin certificatul ISO 9001:2015. Prin aceasta implementare si certificare, organizatia isi poate desfasura orientarea si evaluarea satisfactiei catre client si mentinerea ridicata a directiei calitatii.

Nu arunca la gunoi sau în natură d­eșeurile electrice ­și electrocasnice. Este ilegal!


CEL MAI RAPID SERVICIU SI TOTAL GRATUIT!

Deseurile sunt diferite forme de echipamente electrice, electronice si electrocasnice vechi care nu mai reprezinta o valoarea pentru utilizatori sau defecte atunci cand nu mai functioneaza corespunzator. Compania noastra administreaza toate activitatile necesare pentru a colecta, transporta, depozita si a recicla deseurile in deplina siguranta, respectand standardele legislatiei europene.

Tot personalul detine responsabilitatea si obligatia de a-si desfasura activitatile in conformitate cu standardele internationale si in mod etic, aducand un prestigiu substantial companiei.

TRIOD STAR ofera in mod GRATUIT in Constanta un serviciu permanent de colectare a tipurilor de deseuri electrice, electronice si electrocasnice de la persoanele fizice si juridice. Reprezentantii companiei ridica in urma inregistrarilor comenzilor, deseurile de la fiecare adresa raportata (domiciuliu sau socientate) in conditii de siguranta si conform standardelor de redactare a documentatiei specifice.

Deseurile colectate sunt tratate, reciclate în concordanta cu principiul protejarii mediului inconjurator si raportate catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.